TietosuojaKäyttöehdot

Tietosuojalausunto

Tietosuojalausunto koskee toimenpiteitä Medan keräämien henkilötietojen tallentamista, säilyttämistä, käsittelyä ja poistamista varten henkilötietolain mukaisesti.

Henkilötietorekisterin käyttötarkoitus

www.meda.fi –sivuston käyttö ei edellytä käyttäjältä erillistä rekisteröitymistä. Yhteydenottosivustomme info@remove-this.meda.fi vaatii sähköpostiosoitteen antamisen.Tuotesivuillamme saatamme kerätä henkilötietoja mm. kilpailuun osallistumisen edellytyksenä, jolloin tietojen keräämiseen on annettu suostumus. Rekisteri sisältää mm. nimesi, toimipaikkasi ja sähköpostiosoitteesi. Annettuja henkilötietoja voimme käyttää vastataksemme kyselyihin ja pyyntöihin, tarjotaksemme tuoteneuvontaa ja –koulutusta, ilmoittaaksemme uutuuksista ja tarjouksista, käsitelläksemme lääketurva-asioita, tiedottaaksemme mahdollisista poikkeustilanteista sekä esimerkiksi markkinointikampanjoinnin tehokkuutta ja tutkimusta varten. Keräämme myös tietoa verkkoselaimista, IP-osoitteista, matkapuhelinten käyttöjärjestelmistä sekä sivustokäynnin päivämäärästä voidaksemme saada tietoa mm. verkkosivustojen ja yksittäisten sivujen vierailijamääristä sekä mitä hakuja sivustolle tehdään. Yksittäistä vierailijaa ei voida tunnistaa.

Henkilötietojen suojaaminen

Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti suojaamalla tiedot väärinkäytöltä, tuhoamiselta ja katoamiselta mahdollisimman hyvää teknistä osaamista hyväksikäyttäen. Tiedot säilytetään palomuurilla suojatussa tietojärjestelmässä. Ainoastaan Medan erikseen nimetyllä rekisterinpitäjällä on pääsy rekisterin tietoihin. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.

Käyttäjätietojen tarkistaminen ja oikeellisuus

Sivuston käyttäjällä on milloin tahansa oikeus tarkistaa Medan järjestelmään tallennetut henkilötiedot ja vaatia virheellisiin tietoihin oikaisua lähettämällä sähköpostiviestiä Ota yhteyttä –osiossa olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Sähköisen suoramarkkinointikirjeen tilaajan on lain mukaan mahdollisuus kieltäytyä vastaanottamasta mainoksia kirjeessä olevan linkin kautta.

Evästeet

Evästeet (cookies) ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetetään selaimeesi ja jotka tallentuvat käyttäjän selaimen välimuistiin. Evästeiden avulla sivuston toimintoja voidaan tehostaa. Meda kerää evästeiden avulla tietoa verkkosivuston käytöstä ja sen käyttäjistä. Suurin osa selaimista hyväksyy evästeet automaattisesti. Voit joko sallia tai estää evästeet. Estämällä evästeiden käytön et välttämättä voi hyödyntää verkkosivuston kaikkia ominaisuuksia. Meda ei kerää evästeiden avulla henkilötietoja.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustollamme on linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Emme sovella tätä tietosuojalausuntoa näihin verkkosivustoihin. Mikäli käytät näitä linkitettyjä sivustoja, hyväksyt, ettemme ole vastuussa näiden sivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä, vaikka pyrimmekin siihen, että linkitetyt sivustot ovat luotettavia.

Yhteydenotot

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojalausunnosta tai haluat antaa palautetta, lähetä sähköpostia joko osoitteeseen info@remove-this.meda.fi tai Ota yhteyttä –osiossa olevan yhteydenottolomakkeen kautta.